درخواست بسیج برای تغییر نام خیابان نوفل لوشاتو و واکنش شورای شهر

پنج شنبه،۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
درخواست بسیج برای تغییر نام خیابان نوفل لوشاتو و واکنش شورای شهر

گروه اجتماعی - بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای به رئیس و اعضای شورای شهر تهران تغییر نام خیابان نوفل لو شاتو در پی اهانت بی‌سابقه دولت فرانسه به ساحت نبی اکرم (ص) را خواستار شد.

به گزارش  پیام ایران، متن این نامه به شرح ذیل است :

سلام علیکم؛

رئیس و اعضای محترم شورای شهر تهران

همانطور که مستحضرید در هفته‌ای که گذشت؛ رئیس‌جمهور فرانسه برای چندمین بار در واکنشی اهانت آمیز، به ساحت نورانی و مقدس پیامبر عظیم الشأن اسلام هتک حرمت کرده و دل صدها میلیون مسلمان و آزاده دنیا را جریحه دار و مالامال از خشم و نفرت کرده است.

از آنجا که خیابان نوفل لوشاتو (خیابان فرانسه قدیم)، به خاطر بودن سفارت فرانسه در آن، وجه تسمیه یافته است؛ پیشنهاد آن داریم که شورای شهر تهران در اقدامی فوری و انقلابی؛ نام این خیابان را به اسامی چون «خاتم الانبیاء» و یا «نبی اکرم» تغییر دهد تا شاید بتواند اندک نقشی را در جهت مقابله با اقدام شنیع صورت گرفته در توهین به ارزش های والای اسلامی و توهین به پیامبر مهربانی‌ها ایفا کرده باشد.

امید آن داریم با این اقدام در سال آخر انجام وظایفتان در آن شورا، از خود باقیات الصالحاتی به جای گذارید.

 

واکنش شورای شهر 

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: نامگذاری خیابان نوفل‌لوشاتو نمادی از امام خمینی (ره)‌ و انقلاب اسلامی است و به نظرم تغییر این نام نباید صورت گیرد.

 محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران درباره راه اندازی پویش تغییر نام خیابان نوفل لوشاتو به محمد رسول الله (ص) به دنبال هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت محمد رسول الله (ص) و اسلام اظهار کرد: نام حضرت محمد (ص) در بسیاری از کوچه ها و خیابان های پایتخت وجود دارد و در بیش از  ۱۰ موقعیت از تهران نام ایشان لحاظ شده است.

وی افزود: نامگذاری خیابان نوفل لوشاتو نمادی از امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است و به نظرم تغییر این نام به نوعی امام زدایی محسوب می شود و نباید صورت گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: شورای شهر تهران این آمادگی را دارد تا با همکاری شهرداری از پیشنهادات شهروندان در نامگذاری معابر و خیابان ها و یا ایجاد نماد حضرت رسول الله (ص) و رحمت و مهربانی ایشان اقدامات لازم را نجام دهد و طرح های پیشنهادی برای ساخت نماد را بررسی و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی از این موضوع استقبال خواهد کرد.

4389464.jpg

حق شناس گفت: از ابتدای شورای پنجم تا کنون حدود ۵۰۰ نامگذاری خیابان، معابر و همچنین اماکن عمومی پایتخت انجام گرفته که بیش از ۴۰ درصد آن مربوط به نام شهدا بوده است.

وی در پاسخ به این پرسش که سرانجام شماره گذاری خیابان های پایتخت به کجا رسید؟گفت: این موضوع طرحی کلان و بزرگ نیاز دارد ما سعی کردیم در شورای پنجم اقداماتی انجام دهیم تا از تکرار نام ها به دلیل مشکل در پیدا کردن آدرس و اختلال در فضای پستی پرهیز شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران  بیان داشت: برخی از نام ها برای خیابان ها و معابر چندین مرتبه در تهران تکرار شده و حتی تعدادی از اسامی تا ۶۰۰ بار هم در خیابان ها، کوچه ها و اماکن عمومی تهران تکرار شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 12402