کشف بزرگترین قربانگاه کودکان در پرو

شنبه،۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲
کشف بزرگترین قربانگاه کودکان در پرو

گروه علم و دانش- باستان شناسان در پرو نقاطی را کشف کرده‌اند که می‌تواند نشان‌دهنده گسترده‌ترین قربانی کودکان در تاریخ بشر باشد.

به گزارش  پیام ایران ، این کشفیات شامل بیش از ۱۴۰ نقطه در ساحل شمالی پرو هستند که تقریبا هم‌زمان کودکان زیادی در آن‌ها قربانی شده‌اند.

محل کشف این باستان‌شناسان در نزدیکی تروخیوی امروز در کانون تمدن باستانی چیمو قرار دارد،

بیش از ۲۰۰ لاما نیز درکنار کودکان همزمان قربانی شده‌اند.

این کشفیات که با حمایت مالی نشنال جئوگرافی عملی شده تنها بر روی وبسایت این موسسه قابل دسترسی است.

جان ورانو، یکی از محققان ارشد در این پروژه گفته به هیچ وجه انتظار چنین کشفی نداشته است.

کشف بزرگترین قربانگاه کودکان در پرو

در سال ۲۰۱۱ اولین کشف مربوط به قربانی جمعی در محلی به نام هانچاکیتو لاس لاماس انجام شد. این کشف که در یک معبد ۳۵۰۰ ساله صورت گرفت به پیدا کردن بقایای ۷۴ قربانی منجر شد.

به گزارش نشنال جئوگرافی در کشف تازه بقایای جسد ۱۴۰ کودک بین ۵ تا ۱۴ سال پیدا شده‌اند اگرچه اغلب بین ۸ تا ۱۲ سال بوده‌اند.

نشانه زخم‌هایی تا عمق استخوان از جمله میان دنده‌های این کودکان دیده می‌شود که می‌تواند حاکی از بیرون کشیدن قلب آن‌‌ها باشد. همین نظریه قربانی کردن آن‌ها را تقویت می‌کند.

در عین حال بسیاری از این کودکان با رنگ سرخ سولفور سیماب نشانه‌گذاری شده بودند که به احتمال زیاد بخشی از مراسم قربانی محسوب می‌شده است.

لاماها که سرنوشت مشابهی داشته‌اند همه کمتر از ۱۸ ماه بود‌ه‌اند و رو به شرق و کوه‌های آند دفن شد‌ه‌اند.

گابریل پریه‌تو یکی از محققان ارشد دیگر در این پروژه می‌گوید: وقتی که مردم از آنچه که با این گستردگی رخ داده می‌شنوند اولین سئوالشان این است که "چرا؟".

کشف بزرگترین قربانگاه کودکان در پرو

حفاری‌ها می‌تواند جوابی برای این پرسش به دست بدهد. یک لایه از گلی که قربانیان در آن مدفون شده‌اند می‌تواند براثر باران شدید و سیل در این منطقه غالبا خشک ایجاد شده باشد.

به گفته نماینده نشنال جئوگرافیک چنین تغییر شدید آب‌وهوایی که ممکن است بر اثر پدیده ال نینو باشد احتمالا ماهیگیری در منطقه را مختل کرده و همزمان سیل در مناطق ساحلی نیز کانال‌های کشاورزی و زیرساخت‌های تمدن چیمو را دچار مشکل اساسی کرده است.

اقوام چیمو ماه‌پرست بودند و تمدن‌شان تنها چند دهه بعد از این واقعه از تمدن اینکا شکست خورد. ۵۰ سال بعد از آن نیز با ورود اسپانیایی‌ها به جنوب آمریکا تمدن اینکاها از میان رفت.

انتهای پیام/

کد خبر: 595